Mies valehteli CV:ssä – joutui saman tien ongelmiin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Moni on liioitellut osaamistaan ja taitojaan ansioluettelossaan, mutta räikeimpien valheiden kertominen saattaa toisinaan osua omaan nilkkaan. Erään Twitter-käyttäjän ystävän tarina käy malliesimerkkinä tästä.

Twitter-käyttäjä Javier Acosta kertoi ystävänsä valehdelleen CV:ssä. Ystävä oli väittänyt osanneensa soittaa täydellisesti pianoa 15-vuotiaasta saakka. Valitettavasti tämä johti siihen, että työpaikan johtokunta pyysi miestä soittamaan heille seuraavana päivänä.

– Mies on istunut viimeiset puoli tuntia autossa googlaamassa ”kivuttomin tapa murtaa sormesi”, Javier twiittasi.

Twitter-käyttäjät ehdottivat miestä muun muassa hankkimaan kipsin käteensä, valehtelemaan joutuneensa kidnapatuksi tai väittämään lopettaneensa esiintymisen traumaattisen kokemuksen jälkeen. Lopulta Javierin kaverille löytyi kuitenkin sopiva valhe, joka ei vaatinut häntä edes vahingoittamaan itseään.

– Kiitos sille, joka twiittasi ensimmäisenä rannekanavaoireyhtymän. Kaverini käytti sitä tekosyynä, eikä hänen tarvitse enää soittaa huomenna, Javier kertoi.