Charlotte McKinney säväytti Havaijilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalaismalli Charlotte McKinney nousi suuren yleisön tietoisuuteen tammikuussa, kun hän esiintyi Carl’s Jr. -hampurilaisketjun kohutussa mainoksessa. Kate Uptonin haastajaksikin kutsuttu tähti on ollut siitä lähtien kovassa nosteessa kotimaassaan.

Nyt Charlotte McKinney on ikuistettu paparazzikuviin hänen lomaillessaan Havaijilla yhdessä vielä tuntemattomaksi jääneen miehen kanssa. Tuttuun tapaansa McKinney nautiskeli rantaelämästä bikineissä.

Floridasta kotoisin oleva Charlotte McKinney ryhtyi tavoittelemaan uraa mallina ollessaan 17-vuotias. Nykyään 23-vuotias vaaleaverikkö käytti Instagram-tiliään portfoliona. Charlotte noteerattiin Esquire-miestenlehdessä, ja sittemmin hänet on nähty muun muassa muotibrändi Guessin mainoskampanjassa.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash