Kanye West pestasi malliksi Instagram-kaunottaren – korkokengillä kävelystä katastrofi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Amina Blue on 23-vuotias malli, joka on myös Kanye Westin muusa. Amina Blue on todella ainutlaatuisen näköinen kaunotar, koska hänellä on hieman tummempi iho, vaaleat ruskeanharmaat silmät ja platinanvaaleat hiukset.

Äskettäin Amina Blue pestattiin kävelemään Kanye Westin muotinäytöksessä. Blue on näyttävän näköinen kaunotar, mutta hänellä ei kuitenkaan ole kokemusta näytöksissä kävelemisestä. Bluelle tuotti siksi ongelmia kävellä hänelle määrätyillä kengillä, mikä kävi selväksi näytöksessä tallennetulta videolta.

Naisen kävely näyttää todella vaikealta. Lopulta Blue saa kengistään tarpeeksi, kun hän on horjahtaa kesken kävelyn. Hän potkii kengät turhautuneena pois jalastaan ja kävelee pois lavalta. Twitterissä tapausta kommentoineet ovat olleet sitä mieltä, että samalla nainen heitti hyvästit hänen toivomalleen mallin uralle.

#PressPlay: Seems like #AminaBlue wasn't having it anymore!! #YeezySeason4 #KanyeWest

Video, jonka The Shade Room (@theshaderoom) julkaisi