Khloe Kardashianilla uusi mies – pokasi jo toisen NBA-pelaajan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Khloe Kardashian on nyt viimein unohtanut entisen aviomiehensä Lamar Odomin ja siirtynyt toiseen koripallon pelaajaan. Tällä kertaa kaunottaren haaviin on tarttunut 25-vuotias Tristan Thompson, joka pelaa Cleveland Cavaliers -joukkueen riveissä.

Pari on piilotellut suhdettaan, mutta he ovat alkaneet näyttäytymään yhdessä julkisilla paikoilla yhä tiuhempaan tahtiin. 32-vuotias Khloe on ollut nuoren pelaajakomistuksen kanssa myös lomailemassa Meksikossa Cabo San Lucasissa.

Khloe ja Tristan matkustivat lomakohteeseensa omalla yksityiskoneella. Heidät on loman aikana nähty muun muassa Mandala-yökerhossa. Loman jälkeen pariskunta on TMZ-sivuston mukaan viettänyt aikaansa yhdessä Beverly Hillsissä.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash