Kourtney Kardashian säväytti pulahtamalla Välimereen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kardashianit-realitysarjaa on kuvattu jo 12 tuotantokautta, joista jokaisella kaudella sisaruksista vanhin Kourtney Kardashian on ollut mukana. Äskettäin 37-vuotias kaunotar kertoi televisiosarjan olevan prosessiltaan hänelle todella uuvuttava.

Eilen Kourtney kuvattiin, kun hän oli lomailemassa perheineen Etelä-Ranskan vesillä. Upeisiin bikineihin sonnustautunut julkkiskaunotar pulahti samalla vuokraamaltaan huvijahdilta Välimeren aaltoihin.

Kourtney Kardashian kertoi äskettäin, että vaikka hän onkin aina perheensä realitysarjan tuotantokauden päätyttyä loppu, pienen tauon jälkeen hän taas jo kaipaa sarjan tekemistä. Kourtney pohti myös julkisuutta ja sitä miten hän on jopa antanut televisiokameroiden olla mukana kuvaamassa hänen synnytystään.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash