Lady Gaga vilautti lentokentällä – rintaliivit pettivät

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lady Gaga ja näyttelijä Taylor Kinney menivät kihloihin reilu vuosi sitten, kun Kinney kosi naista romanttisesti ystävänpäivänä. Häät oli määrä järjestää Italiassa, mutta taannoin pariskunta kuitenkin vahvisti eronneensa ainakin toistaiseksi.

Eilen Lady Gaga kuvattiin vierailemassa Berliinissä, jossa hän osallistui Eastside Gallery Berlinin avajaisiin. Paparazzit yllättivät hänet myös Berliinin Schoenefeldin lentokentällä, jossa poptähden rintaliivit pettivät ja paljastivat liikaa intiimialueita.

Lady Gaga julkaisi eronsa jälkeen faneilleen mustavalkoisen kuvan, jossa hän poseerasi Kinneyn kanssa. Nainen kertoi kuvatekstissä heidän olevan sielunkumppaneita. Eron syyksi kerrottiin, että molemmat halusivat pitää taukoa suhteesta ja keskittyä taiteen luomiseen.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash