Suomeen saapuva Steel Panther Staralle: ”Haluamme tavata kuumia narttuja!”

Haastattelut Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yhdysvaltalainen bändi Steel Panther saapuu Suomeen 14. syyskuuta, jolloin yhtye esiintyy ensin Tampereella ja sen jälkeen torstaina 15. syyskuuta Helsingissä. Yhtye ammentaa parodiaa 80-luvun lopun tukkahevi-ilmiöstä, ja onkin monille faneille tunnettu musiikin lisäksi myös hauskoista YouTube-videoistaan.

Bändin suurimpia ulkonäköpaineita harteillaan kantava Lexxi Foxx kertoi Staralle puhelimitse heidän tuoreimmat kuulumisensa.

– Meille kuuluu hyvää. Työstämme parhaillaan uutta albumia, josta olemme todella innoissamme. Uudet biisimme kertovat juhlimisesta, naisista ja huumeista. Tietenkin odotamme myös kovasti tätä alkavaa Euroopan kiertuetta.

Steel Panther julkaisi vuoden alussa ensimmäisen täyspitkän Live From Lexxi’s Mom’s Garage -nimisen elokuvansa, joka sisältää kymmenen kappaleen akustisen livekonsertin höystettynä hauskoilla sketsipätkillä yhtyeen irstailuista ja jekkuiluista. Lexxi kertoikin, että he viettävät edelleen äitinsä luona paljon aikaa.

– Menemme aina äidin luo juhlimaan, kun Michael ei pysty enää laulamaan ja albumin nauhoitukset täytyy keskeyttää. Otamme mukaan paljon naisia, juomme ja käytämme huumeita. Meidän täytyy pitää juhlimiskuntomme yllä alkavaa kiertuetta varten.

Lexxi kertoi, että he ovat valmistautuneet kiertuetta varten uusilla asusteilla, spandex-housuilla, rusketuksella ja hiusten raidoittamisella. Mies muisteli myös edellistä Suomen vierailua, jolloin vaaleat kaunottaret tekivät häneen lähtemättömän vaikutuksen.

– Suomessa oli hyviä juhlia ja paljon todella kauniita naisia. Muistan Suomen lähinnä sen kauniista vaaleista naisista.

Lexxi Foxx kertoi, että uuden levyn kappaleita tullaan julkaisemaan vuoden 2017 alusta lähtien. Ennen sitä keikoilla kuullaan kuitenkin vielä vanhaa ja tuttua materiaalia, jota fanit innolla odottavatkin kuulevansa miesten soittamana. Lexxi lähetti vielä lopuksi Suomessa keikkoja odotteleville faneille terveisiä.

– Odotamme Suomen keikkoja todella innoissamme ja sitä, että saamme jälleen juhlia suomalaisten kanssa. Tällä kerralla meillä on Suomessa myös yksi vapaapäivä, joten odotamme paljon sitä, että pääsemme pitämään yhdessä hauskaa. Haluamme tavata taas uusia kuumia narttuja, Lexxi hihkaisi vielä lopuksi.

Steel Panther aloittaa Euroopan kiertueensa Suomesta Tampereen Pakkahuoneella järjestettävältä keikalta, minkä jälkeen yhtye suuntaa vielä Helsingin The Circukseen esiintymään.