Vuoden selfie! Taustalla purkautuva tulivuori

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Harvat pakkomielteisimmistäkään selfieharrastajista voivat leveillä ottaneensa itsestään kuvan purkautuvan tulivuoren kanssa. Vlogaaja Ryan Purvis voi, sillä hän sattui Semerun tulivuorelle juuri oikeaan aikaan.

Matkoillaan Youtube-videoita kuvaava Ryan Purvis oli vaellusretkellä Indonesian Itä-Jaavassa. Semerun liepeillä ollut mies huomasi tulivuoren näyttävän siltä, kuin se olisi juuri purkautumassa.

Tässä vaiheessa useimmat ihmiset lähtisivät karkuun. Purvis kuitenkin otti kameransa mukaan ja meni lähemmäs purkauspaikkaa. Tuloksena syntyi luonnonilmiötä lähietäisyydeltä ikuistanut Youtube-video ja selfie, jossa mies poseeraa kraaterista nouseva savupatsas taustallaan.

– Äiti, haluan sinun vain tietävän: Jos katsot tätä videota nyt, minä todennäköisesti selvisin hengissä, Ryan Purvis kertoo Youtube-videollaan.

Selfie game strong ?

Kuva, jonka Ryan Purvis (@ryanmichaelpurvis) julkaisi

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat