Supermalli riisui koripallokentällä – ja ryhtyi pelaamaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Saksalainen mallikaunotar Anna-Christina Schwartz on vielä suurelle yleisölle tuntematon nimi, mutta hän tekee parhaillaan kovasti tuloaan supermallien joukkoon. Parhaillaan hänen elämästään tehdään Saksan televisioon jo dokumenttia.

Eilen dokumentin kuvaukset olivat täydessä käynnissä New Yorkin Greenwich Villagessa, jossa Schwartz yllätti silminnäkijät ilmestymällä koripallokentälle bikineissä. Hän ei tyytynyt ainoastaan poseeraamaan, vaan otti pallon haltuun ja esitteli pelitaitojaan korkokengissä ja bikineissä.

Saksalainen Anna-Christina Schwartz on supermalli, joka teki läpimurtonsa mallimaailman kuumimpaan kärkeen poseeraamalla Sports Illustrated -lehden maailmankuulun uimapukunumeron sivuilla.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash