Emilyn roisi bileasu paljasti enemmän kuin peitti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalaistähti Emily Ratajkowski on muutaman vuoden aikana noussut yhdeksi maailman tunnetuimmista malleista. Tähti on myös herättänyt runsaasti kohua poseeraamalla vähissä pukeissa lukuisissa kuvissa ja musiikkivideoilla. Nyt sama teema on jatkunut julkkisjuhlissa New Yorkissa.

Eilen illalla Emily kuvattiin Harper’s Bazaar -lehden järjestämissä ICONS By Carine Roitfeld -juhlissa, joihin hän saapui poikkeuksellisen näyttävässä asussa. Musta bileasu nimittäin paljasti yläosastaan enemmän kuin peitti.

Emily Ratajkowski poseerasi äskettäin Harper’s Bazaar -lehdessä alastomana majesteettisen valkoisen ratsun selässä. Kuvissa tähti kanavoi 1000-luvulla elänyttä aatelisnaista Lady Godivaa, joka legendan mukaan ratsasti alasti englantilaisen kaupungin halki protestiksi asukkaiden raskaalle verotukselle.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash