Nicole Kidman ihoa nuolevassa iltapuvussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijätär Nicole Kidman ja hänen aviomiehensä muusikko Keith Urban ilmoittivat taannoin muuttavansa Tennesseessä sijaitsevan maatilansa villieläintensuojelualueeksi. Parhaillaan Nicole on Kanadassa, jossa hän osallistui eilen elokuva-alan julkkisjuhliin.

Kidman kuvattiin hänen saapuessaan Lion-elokuvan ensi-iltajuhliin TIFF-tapahtumassa Kanadan Torontossa. Hänellä oli yllään upea ihoa nuoleva iltapuku, joka korosti näyttelijättären upeaa vartaloa.

Kidmanin Leiper’s Forkissa sijaitseva maatila on vain 25 kilometrin päässä pariskunnan omistamasta Nashvillen luksuslukaalista. Villieläintensuojelualueella olisi tarkoitus hoitaa muun muassa loukkaantuneita eläimiä ja opettaa orvoille villieläimille luonnossa selviytymisen taitoja. Nicolen tyttäret ovat olleet ideasta innoissaan.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash