Nyt tuli täyskielto! Tämä kännykkä pitää sulkea ja jättää lataamatta

Digi Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuoden odotetuimpiin älylaitteisiin lukeutuva Samsung Galaxy Note 7 muuttui äskettäin katastrofiksi Samsungille, kun laitteet osoittautuivat vaarallisiksi. Useita älypuhelimia on räjähtänyt, ja kaikki laitteet täytyy palauttaa matkapuhelinten historian suurimmassa takaisinvedossa.

Nyt Yhdysvalloissa viranomaiset ovat ilmoittaneet, että kuluttajien tulee jättää Samsung Galaxy Note 7 -matkapuhelimet kokonaan käyttämättä ja lataamatta. Kiellon antoi yhdysvaltalaisille kuluttajille USA:n kuluttajatuotteiden turvallisuusvirasto CPSC.

Tähän mennessä kymmenittäin puhelimia on räjähtänyt tai syttynyt palamaan. Nyt jokainen Samsung Galaxy Note 7 tulee sammuttaa välittlömästi ja jättää lataamatta ennen laitteen palauttamista. Samsungin uutuuspuhelimen oli määrä saapua Suomen markkinoille syyskuun alussa.