Maailman ”hirveimmän” kappaleen esittäjä teki paluun

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Rebecca Blackin vuonna 2011 julkaisema Friday-kappale nousi nopeasti kansainväliseksi nettihitiksi kyseenalaisista syistä. Monet nimittäin pitivät vasta 13-vuotiaan tytön esittämää kappaletta kammottavana malliesimerkkinä siitä, mitä popmusiikki voi pahimmillaan edustaa.

Maailman hirveimmäksi kappaleeksi nimetyn hitin esittäjä Rebecca Black on nyt tehnyt paluun. Nykyään 19-vuotias nuori nainen julkaisi Youtubessa The Great Divide -nimisen kappaleensa musiikkivideon. Friday-viraalihitin teinipopin sijaan The Great Divide edustaa EDM-vaikutteista tyylilajia.

Videon alussa nykyään omalla Youtube-kanavallaan kuulumisiaan kertova Rebecca Black jakoi viestin kuuntelijoilleen. Laulajan kertoo haluavansa kiittää häntä tukeneita imisiä ja osoittaa uudella kappaleellaan häntä haukkuneiden tahojen olleen väärässä.