Koira eli vuosia ulosteiden keskellä – pelastusoperaation tulos sulattaa sydämet

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laiminlyödyt koti- ja lemmikkieläimet aiheuttavat usein surua silminnäkijöissä, ja usein eläimet ovat niin huonossa kunnossa, että ne joudutaan lopettamaan. Nyt Lazarus-koira on kuitenkin saanut toisenlaisen kohtalon, sillä se pelastettiin karmaisevista oloista ja koira sai uuden elämän.

Rachel Beasley pelasti koiran ja toimitti sen Casa De Lindseyn hoidettavaksi. Siellä Lazarus sai lääkkeitä ja eritoten sen valtavaksi kasvanut turkki leikattiin pois. Yhteensä turkkia lähti koirasta hurjat 16 kiloa, ja samalla nelijalkaisen elämä muuttui kertaheitolla helpommaksi.

Beasleyn mukaan Lazarus oli joutunut asumaan kuuden vuoden ajan ulosteen täyttämässä vajassa, jossa sen turkkia ei ollut hoidettu lainkaan. Nyt koira on saanut muodonmuutoksen lisäksi myös uuden kodin eläinrakkaiden koiraystävien suosiollisella avustuksella.