Pikkutyttö näki kodittoman ravintolan edustalla – seuraus saa onnen kyyneleet silmiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lapset ovat siitä ihastuttavia, että heille ei ole usein ehtinyt vielä syntyä minkäänlaisia ennakkoasenteita toisenlaisia ihmisiä kohtaan. Kaikenlainen syrjiminen esimerkiksi etnisyyden tai taloudellisen tilanteen perusteella on heille usein vierasta. Nyt siitä nähdään upea esimerkki.

Perheenisä Eddie Scott oli lounastamassa ravintolassa yhdessä tyttärensä kanssa, kun he saivat ruoka-annokset eteensä. Samaan aikaan perheen Ella-tytär oli kiinnittänyt huomiota ravintolan ikkunan ulkopuolella penkillä istuvaan kodittomaan, jonka hän arveli olevan nälkäinen.

Ella kysyi isältään voisiko hän viedä ruoka-annoksensa kodittomalle miehelle, ja isä suostui siihen oikopäätä. Niinpä tytär marssi ulos ravintolasta viemään oman ravintolaruokansa kodittomalle miehelle. Kyseessä oli pieni asia tytölle, mutta kodittomalle varmasti viikon kohokohta.