Telttaretki kuin painajaisista – ei suositella herkimmille

Viihdeuutiset · Annika Kela

Australiassa on vuosien ajan järjestetty aikuisille suunnattuja kauhuelokuvaleirejä, joissa katsellaan yhdessä kauhuelokuvia ja suoritetaan erilaisia tehtäviä keskiyön jälkeen. The Horror Movie Campout -leirit järjestetään suurkaupunkien kupeessa olevilla metsäalueilla ja yön pimennyttyä osallistujia pelotellaan erinäisin keinoin.

Leirille osallistuneet joutuvat osaksi selkäpiitä karmivaa kauhuelokuvaa yön laskeuduttua metsään. Elokuvahahmoiksi pukeutuneet näyttelijät piinaavat retkeilijöitä koko yön. Elleivät hahmot saa leireilijöitä laskemaan alleen, saavat mahtipontiset elokuvalavasteet ja efektit ihmiset kauhun valtaan.

Daily Mail Australia -lehden mukaan kauhuelokuvaleiri houkuttelee telttaretkilleen vuosittain tuhansia ihmisiä ja erityisesti turisteja. Vaikka kauhujen yö saa osallistujat näkemään lähes poikkeuksetta painajaisia, osallistuvat monet retkeilemiseen uudelleen. Jokin telttaretkien kauhelokuvamaisessa selviytymiskamppailussa vetää ihmisiä puoleensa. Maksaisitko sinä 100 dollaria siitä, että sinua pelotellaan keskellä metsää?

You think you have what it takes to be a #Hellmaster. #TicketsOnSaleNow. #GHC #GHCLA

Kuva, jonka greathorrorcampout (@greathorrorcampout) julkaisi

Night night… #evil #horror #sleeptight

Kuva, jonka greathorrorcampout (@greathorrorcampout) julkaisi