Uskomaton tilanne videolle – kymmenenviikkoinen puhuu?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kahden lapsen äiti Holly Freeman on kuvannut uusimmasta tulokkaastaan videon, joka on saanut jokaisen katsojan hämilleen. Videolle kuvattu tilanne näyttää aivan siltä kuin kymmenenviikkoinen vauva tervehtisi äitiään ja sanoisi ensimmäisen sanansa.

Videolla 30-vuotias perheenäiti puhuu vauvalle, jolloin kymmenenviikkoinen Poppy-tytär sanoo äidilleen takaisin: ”Hello”. Äitiä tervehtivä vauva saattaa monien mielestä tuntua sattumalta, mutta äiti vakuuttaa, että vauva on aina yrittänyt juuri silloin kommunikoida sanallisesti äidille kun äiti on tervehtinyt tyttöä.

Lapset alkavat yleensä oppimaan sanoja vasta vuoden ikäisenä, minkä vuoksi kymmenenviikkoisen Poppyn puhe on hämmästyttänyt monet. Freeman on Daily Mail -lehden mukaan varma siitä, että tyttö yritti sanoa hello-sanaa sen sijaan, että puhe olisi ollut vain mitä tahansa jokeltelua.