Tupac-teemainen ravintola Yhdysvaltoihin – perustuu räppärin omiin luonnoksiin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Parhaiten räppärinä tunnettu Tupac Shakur suunnitteli ennen kuolemaansa laajentavansa repertuaariaan ruoan maailmaan. Nyt, 20 vuotta hänen kuolemansa jälkeen, miehen haavetta ollaan toteuttamassa. Kalifornian Fresnoon avattiin 13. syyskuuta Powamekka Cafe -niminen pop-up -ravintola.

Baseball-joukkue Fresno Grizzliesin markkinointijohtaja Sam Hansenin perustama ravintola avataan Take 3 -hampurilaisravintolan tiloihin. Powamekkan sisustus ja ruokalista perustuvat Tupac Shakurin muistiinpanoihin ja luonnoksiin.

Tarjolla on muun muassa California Love -kanaleipiä, mac-and-cheese -hampurilaisia ja Thug Passion -tikkareita. Rolling Stone -lehden mukaan ravintolan avajaisia juhlistetaan räppärin inspiroimalla taidenäyttelyllä ja paikallisten muusikoiden esittämillä Tupac-covereilla.