Samsung esti kännykän lataamisen täyteen – ehkäisee puhelinten räjähdyksiä?

Digi Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Vuoden odotetuimpiin älylaitteisiin kuuluvasta Samsung Galaxy Note 7 -puhelimesta paljastui taannoin vaarallinen ongelma. Maailmalta on kantautunut lukuisia tapauksia, joissa puhelinten akku on räjähtänyt latauksen yhteydessä.

Nyt Samsung on julkaisemassa Etelä-Koreassa asuvilla Galaxy Note 7 -käyttäjille päivityksen, jonka kerrotaan korjaavan ongelman. Päivityksen myötä puhelimen akkua voi ladata korkeintaan 60 prosenttiin. Associated Press -uutistoimiston mukaan päivitys julkaistaan 20. syyskuuta.

Toistaiseksi ei ole tiedossa, tullaanko korjaava päivitys julkaisemaan myös Korean ulkopuolella. Yonhap News Agency -uutistoimiston mukaan Samsung on kuitenkin käynyt neuvotteluja eri operaattoreiden kanssa vastaavanlaisen päivityksen tuomisesta myös muissa maissa asuville Galaxy Note 7 -puhelimen omistajille.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat