Karmea haju piinaa kaupunkia – kaikkialla haisee mädäntynyt kala

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Englannin itärannikolla Yorkshiressa sijaitseva Hullin kaupunki täyttyi tiistai-iltana merkillisestä hajusta. Kaupungin asukkaat huomasivat, että ilmassa leijui mätääntynyt kalan haju, joka tunkeutui jopa ihmisten asuntoihin sisään. Hajun alkuperää ei tiedetä.

Hullissa nautittiin muutama päivä sitten lämpimästä 30-celsiusasteen säästä. Pian kaupunkilaiset joutuivat pidättämään oksennustaan, kun omituinen haju leijaili ympäri pitäjää. Ihmiset alkoivat valittaa kalamaisesta odööristä netissä tivaten syytä karmivaan lemuun.

Paikallislehti Hull Daily Mail kirjoitti Facebookissa, että ovat myös yrittäneet selvittää hajun alkuperää. Osa kaupunkilaisista on syyttänyt hajusta alueen viemäriverkostoa. Toiset syyttävät maanviljelijöitä hajusta, joka olisi peräisin heidän käyttämistä lannotteista, Mirror uutisoi.