Lemmikkikissa paljastui pyykkivarkaaksi – hurja saalis löytyi!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Uusiseelantilainen kissanomistaja on julkaissut netissä kuvan lemmikkinsä pyykkisaaliista. Varastelemiseen hurahtanut Brigit-kissa on vienyt naapureidensa pyykkinaruilta valtavan määrän sukkia ja alushousuja viime kuukausien aikana.

Hamiltonissa asusteleva perhe on pahoitellut kissansa varkausvyyhtiä. He eivät tiedä, kuinka he saisivat kissansa luvattoman harrastuksen loppumaan. Kuusivuotias Brigit on tuonut kotiinsa varastelemiaan pyykkejä usean vuoden ajan.

New Zealand Herald -lehden mukaan perhe muutti hiljattain uuteen naapurustoon, mutta kissan varastelu jatkui siitä huolimatta. Kissa näyttäisi mieltyneen erityisesti miesten alusvaatteiden ja sukkien varastelemiseen. Lemmikinomistajat yrittävät etsiä vaatteiden omistajia sosiaalisen median välityksellä. Toistaiseksi kukaan ei ole ilmoittanut kadottaneensa kuvassa esiintyviä vaatekappaleita.