Maria Monden ”vuoden huonoin biisi” nousi jättisuosioon – näin artisti itse kommentoi!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Stara kertoi aiemmin tällä viikolla ensimmäisenä kuinka suomalaiselle musiikkitaivaalle nousi kertaheitolla uusi tähti, kun Maria Monde julkaisi musiikkivideon kappaleesta Maailma. Videosta muodostui pian musiikkipiirien kulttihitti, ja eilen kappaleen musiikkivideo ylitti 500.000 katsomiskerran rajan.

Yli puolen miljoonan katsojamäärällä Maailma-musiikkivideo on kiistatta hittikappale, vaikka se onkin jo ehditty nimetä ”vuoden huonoimmaksi biisiksi”. Persoonalliseksi kuvailtavassa musiikkiesityksessä käsitellään tämän päivän sosiaalisista medioista tuttuja aiheita.

Eilen illalla Maria Monde julkaisi YouTubessa omat erikoiset kommenttinsa kappaleestaan ja sen saamasta suosiosta. Insgramdam-nimisellä videolla nähdään melkoinen esitys.