StaraTV: Spekti haastattelussa Blockfesteillä

Haastattelut Viihde Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu suomalainen räppäri Spekti nähtiin alkuvuodesta elämästään kertovan Ni hao, Macho Fantastico -dokumenttielokuvan päätähtenä. Stara tapasi äskettäin Spektin, kun hän esiintyi Pohjoismaiden suurimmassa hiphop-tapahtumassa, Blockfesteillä.

Festivaalin backstagella artisti kertoo nyt Staran haastattelussa kuulumisiaan ja muun muassa paljastaa miten hänen festariviikonloppunsa poikkesi muiden artistien vastaavasta. Lisäksi Spekti kertoo metsästysharrastuksestaan ja siihen liittyvästä uudesta lemmikistään.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat