Kanye Westillä odottamaton käänne somessa – heti jättimenestys

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tänä päivänä kaikki suuret supertähdet ovat aktiivisia sosiaalisessa mediassa ja päivittävät useita eri kanavia faniensa iloksi. Nykyään on suorastaan ihme jos jokin tunnettu tähti ei vielä päivitä esimerkiksi Instagram-tiliään, minkä vuoksi suositusta kuvasovelluksesta poissaolollaan loistanut Kanye West onkin ihmetyttänyt fanejaan jo vuosia.

Nyt fanien rukouksiin on vihdoin vastattu kun räppäri Kanye West on viimein päättänyt perustaa oman Instagram-kanavan. West on ollut jo pitkään yksi Twitterin kohahduttavimmista julkkiksista, minkä vuoksi moni odottaakin nyt innoissaan, että millaista sisältöä miehen Instagram-kanavalle alkaa päivittymään.

Kanye West on julkaissut Instagram-kanavallaan vasta yhden kuvan, jossa näkyy hämärässä ajettava auto. Räppäri on onnistunut saamaan vuorokauden aikana yhdellä julkaisullaan jo yli 850.000 seuraajaa, ja luku kasvaa nopeasti. Mies ei kuitenkaan itse seuraa tällä hetkellä vielä ketään.