Isoisä osti vauvalle jättinallen – nyt taisi lähteä hieman lapasesta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Amerikkalaisella Sabrina Gonzalezilla on ongelma. Hänen viisi kuukautta vanha Madeline Jane -tytär sai lahjaksi niin suuren teddykarhun, että sille ei tahdo löytyä kunnollista paikkaa asunnosta. Nallen osti pienokaisen isoisä.

Costco-kaupassa töissä oleva ukki oli ottanut kuvan jättikokoisten nallekarhujen kanssa. Hän oli julkaissut kuvan Facebookissa, ja Sabrina kirjoitti kommentiksi: ”Maddie tarvitsee yhden tuollaisen”. Sabrina Gonzalez ei uskonut isänsä ottavan kommenttia tosissaan, BuzzFeed uutisoi.

Yhtäkkiä Madelinen isoisä lähetti Sabrinalle kuvan, jossa megalomaaninen pehmolelu poseerasi miehen maastoauton edessä. Sabrina häkeltyi. Teddyn koon pystyi kuitenkin vasta käsittämään sitten, kun hieman alle puolivuotias tyttö kävi sen viereen. Madeline näytti valokuvissa ikionnelliselta – eikä syytä sitä sovi ihmetellä! Tytöllä on unikaverina kaiketi maailman suurin kaupallisessa myynnissä oleva nallekarhu.