Lentokone putosi omakotitalo päälle – karu näky onnettomuuspaikalla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen Arizonassa todistettiin taannoin odottamatonta lento-onnettomuutta. Pienlentokone törmäsi lauantaina 17. syyskuuta omakotitaloon Gilbertin kaupungissa. Laskuvarjohyppääjiä kuljettanut pienlentokone syttyi tuleen ilmassa.

Matkustajat ja lentäjä onnistuivat pakenemaan koneesta ennen sen putoamista maahan. Lentäjä joutui sairaalaan lievien palovammojen ansiosta.

Lentokone osui maahan pudotessaan paikalliselle pariskunnalle kuuluvaan omakotitaloon. Paikallisen ABC 15 -uutissivuston mukaan he selvisivät onnettomuudesta säikähdyksellä. Paikallaolijat taltioivat onnettomuuden ja sen seuraukset kuviksi ja videoiksi. Kuvattu materiaali on sittemmin levinnyt nopeasti sosiaalisessa mediassa.