Mies harrasti seksiä hevosen kanssa – sai lähestymiskiellon hevostalleille

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Brittiläinen Shane Trafford Taylor-Waters on saanut lähestymiskiellon Town Bent -nimiselle hevostallille eläimiin sekaantumisen vuoksi. Mies oli kuvannut hevosen kanssa suoritettua aktia kännykällään. Hän ei saa mennä sataa metriä lähemmäs hevosia.

Oswaldtwistlessä sijaitsevalla tallilla hevoseen sekaantunut 36-vuotias mies on pidätetty samankaltaisesta teosta ennenkin teini-ikäisenä. Mikäli Taylor-Waters rikkoo lähestymiskieltoa, saattaa hän saada jopa kaksi vuotta vankeutta. Mies jäi kiinni, kun hänet nähtiin hevotalleilla ja yhden hevosen jalasta löytyi siemennestettä, Mirror uutisoi.

Eläimiin sekaantuminen oli Suomessa vielä 1700-luvulla yksi yleisin kuolemantuomioon johtaneista syistä. Kaikissa maailmankolkissa eläimiin sekaantuminen ei ole kiellettyä. Esimerkiksi Saksassa on jopa omia bordelleja eläinseksin harrastajille.