Gigi Hadid sai raivokohtauksen näytöksen jälkeen – mitä oikein tapahtui?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Mallikaunotar Gigi Hadid oli kävelemässä Milanon muotiviikoilla Max Mara -suunnittelijan näytöksessä. Kaikki oli mennyt kuin pitikin, mutta näytöksen jälkeen tapahtui kuitenkin jotain, mikä sai kaunottaren menemään täysin pois tolaltaan.

Gigi Hadid oli kävelemässä näytöksestä ulos autolleen kun kadulla tapahtui jotain mikä sai naisen hermostumaan nopeasti. Hadid alkoi potkimaan ja heiluttamaan nyrkkejään ilmassa todella vihainen ilme kasvoillaan. Gigi oli siskonsa Bellan kanssa, mutta hänkään ei saanut isosiskoa rauhoittumaan.

Daily Mail -lehden mukaan Bella oli yrittänyt kiskoa Gigiä pois tilanteesta, mutta sisko oli rimpuillut vastaan, potkinut ilmaa ja heiluttanut käsiään yrittäessään pyristellä otteesta irti. Lopulta kun nainen meni autoon hän näytti todella pelästyneeltä tilanteen jälkeen.