Nainen pyysi meikkaajalta Smokey Eye -meikkiä – tässä naurettava tulos

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kuten monien hauskojen esimerkkien myötä on saatu nähdä, aina ammattimeikkaajatkaan eivät onnistu loihtimaan kauniita meikkejä jokaisen kasvoille. Nyt sosiaalisessa mediassa kaikkien sympatiat ovat kahden lapsin äidin puolella naisen käytyä kokemattomalla ammattimeikkaajalla.

25-vuotias Steph O’Shea oli voittanut etusetelin Boots-kauppaketjussa sijaitsevalle No 7 -kosmetiikkabrändin meikkaajalle. Hän päätti käyttää etusetelin juhlameikkiin, että hän olisi voinut kunnolla rentoutua hänen ystävänsä hääpäivänä. Toisin kuitenkin kävi, kun meikistä ei tullutkaan sellainen kuin nainen oli odottanut.

O’Shea oli ajatellut mielessään tyylikästä ja tummaa smokey eye -silmämeikkiä, jonka hän pyysi meikkaajalta. Meikkaaja teki silmistä kuitenkin odotettua savuisemmat ja epäsiistit. Nainen oli Mirror-lehden mukaan ajatellut näyttäneensä täysin pelleltä 90 minuutin meikkausajan jälkeen.

Steph O’Shea oli joutunut ostamaan nopeasti kaupasta meikinpuhdistusliinoja ja osallistumaan ystävänsä häihin lopulta meikittömänä koska hänellä ei olisi ollut enää aikaa meikata. Boots-keskuksen edustaja on pahoitellut tilannetta naiselle ja kertonut olevansa epätietoinen siitä, että heidän meikkaajansa on ollut näin kokematon.