USA:n baareissa virtsataan nyt Donald Trumpin päälle

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen tulevat presidentinvaalit herättävät keskustelua maan rajojen sisäpuolen lisäksi koko maailmassa. Monet eurooppalaiset eivät ole innoissaan siitä ajatuksesta, että suurvaltaa johtaisi pian Donald Trump.

Ainakin kolme Iso-Britanniassa sijaitsevaa baaria on ilmaissut kantansa Yhdysvaltojen presidentinvaaleihin ja erityisesti Trumpin ehdokkuuteen omalla tavallaan. Ravintoloiden miesten vessojen pisuaareja koristavat nimittän Donald Trumpin kasvojen kuvat.

Donald Trump -pisuaareja on nähty Mashable-sivuston mukaan Nottinghamin Ragla Roadin irkkupubissa, Dublinin Adelphi Barissa ja Lontoon The Three Stagsissa. Viimeksi mainitun pisuaareja koristavat Trumpin lisäksi niin ikään republikaaneja edustavien Ted Cruzin ja Marco Rubion kasvot.

Uusimmat