Syy supermallin raivokohtaukseen selvisi – tuntematon kävi kadulla käsiksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Mallikaunotar Gigi Hadid oli kävelemässä Milanon muotiviikoilla Max Mara -suunnittelijan näytöksessä. Kaikki oli mennyt näytöksen osalta hyvin, mutta näytöksen jälkeen tuntematon mies kävi yllättäin Hadidiin käsiksi kadulla.

Gigi Hadid oli kävelemässä näytöksestä ulos autolleen kun tuntematon mies oli lähestynyt häntä takaapäin. Mies oli kysymättä kietonut kätensä Hadidin ympärille ja nostanut hänet ilmaan. Hadid oli nopeasi vanhasta lihasmuististaan muistanut valmentajansa potkunyrkkeilyliikkeitä ja alkanut puolustamaan itseään.

Mediassa Hadidin käytöstä ja kadulla riehumista ei olla pidetty mallimaisena käytöksenä. Hadid otti otsikoihin kuitenki Twitter-kanavallaan kantaa ja vastasi olevansa tavallinen ihminen, johon tuntematon mies kävi kadulla käsiksi. Myös hänellä on oikeus puolustaa itseään samalla tavalla kuin muillakin. Mallin mukaan hän on kiitoksen velkaa potkunyrkkeilyvalmentajalleen.

Bella Hadid e Gigi em Milão hoje. (22/09) #bellahadid #hadid #gigihadid #model #milano

Kuva, jonka Bella Hadid BR (@bellahadidbr) julkaisi

GigiHadid shows she can defend herself as she elbows attacker in the face . ** * 21-year-old #GigiHadid might seem like every other helpless young lady, but she proved just how well she can hold her own when she elbowed a prankster who tried to attack her. * While leaving the #MaxMarashow in #Milan which she took part in, the man, believed to be infamous prankster, #VitaliiSediuk, grabbed her from behind, catching her by surprise. * An angry Gigi was quick to react, turning around to elbow the annoying stranger in the face. The man, obviously shocked by the blow quickly dropped her back on the ground and took off. She tried run after him, but her security team held her back, giving her attacker enough time to take off. * #phcity #phcitytraffic #portharcourt #lagos #abuja #africa #blogger #wesafrica #africa #riversstate #nigeria #regrann

Kuva, jonka #PHCityTraffic (@phcitytraffic) julkaisi