Mies näytti miten kiukkuisen tyttöystävän saa tyytyväiseksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ihmiset voivat tulla ensin väsyneiksi ja sen jälkeen kiukkuisiksi kun heillä on nälkä. Verensokerin laskiessa aggressiivisuus on yksi ihmisen selviytymiskeino, jonka avulla ihminen saa vielä sen verran energiaa puristettua, että jaksaa lähteä etsimään itselleen ravintoa.

Moni pariskunta riitelee ruokakaupassa tai kinastelee kotona ruokaa laittaessa töiden jälkeen, koska kummankin on jo kiljuva nälkä. Corey B -niminen videobloggaaja on julkaissut hauskan ja todenmukaisen sketsin siitä miten poikaystävä voi pitää tyttöystävänsä tyytyväisenä ja mukavana heti töiden jälkeen.

Videolla Coreyn esittämä tyttöystävä kertoo päivänsä olleen todella huono ja alkaa haastamaan miehelleen riitaa. Mies antaa kiukkuiselle tyttöystävälle voileivän, minkä jälkeen tilanne muuttuu täysin. Ruokaa saatuaan tyttöystävä kertookin, että hänen päivänsä oli paras mahdollinen.