Hampurilainen ja hot dog yhdistettiin – tältä Hamdog näyttää

Ruoka Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Pizzaburgerit voi hyvällä omallatunnolla unohtaa, sillä nyt internetin on villinnyt uusi yhdistelmäherkku. Eräs australialaismies päätti nimittäin yhdistää hampurilaisen ja hot dogin.

Hamdogin keskiosa muistuttaa perinteistä hampurilaista, mutta sen sämpylässä on hot dogin pitkää nakkia varten suunnitellut ulokkeet. Myös pihvi on leikattu keskeltä kahtia, jotta nakki mahtuisi paremmin sämpylän väliin.

Ruoan kehitelleellä Mark Murraylla on niin vahva luotto hamdogia kohtaan, että hän on hakenut sille jopa patentin. Tästäkään huolimatta Australian Leijonan luola -ohjelman tuomarit eivät olleet vakuuttuneita miehen ideasta.

Hamdogeja toreilla ja muissa tapahtumissa myyvä Murray ei kuitenkaan antanut periksi. BBC-sivuston mukaan mies etsii parhaillaan ihmisiä, jotka olisivat kiinnostuneita kehittelemään idean pohjalta kokonaista franchise-ketjua.