Snapchat julkaisee videolasit – kamera aurinkolaseissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimpiin sosiaalisiin medioihin lukeutuva Snapchat muuttaa nimensä muotoon Snap Inc. Samalla yhtiö paljasti tuovansa markkinoille uudet videokameralla varustetut Spectacles-aurinkolasit, jotka kuvaavat snäppejä kätevästi ilman älypuhelimen kaivamista taskusta.

Yhtiön mukaan Spectacles-laseja on kehitetty jo useiden vuosien ajan. Niiden sangassa on sisällä pienenpieni langaton videokamera, jonka akkukeston luvataan kestävän koko päivän ajan. Lasit ovat tulossa myyntiin kolmessa eri värissä.

Lasit ovat yhteydessä matkapuhelimeen ja sen sovellukseen Bluetooth-yhteydellä tai WLAN-yhteydellä. 115-asteen videokuvan kerrotaan olevan muodoltaan pyöreää ja sen luvataan toimivan kaikissa laitteissa ja kaikissa asennoissa.