Vauvan nauru muistuttaa lammasta – vanhemmilla naurussa pitelemistä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vauvojen nauru saa kaikki huoneessa olevat ihmiset hymyilemään. Varsinkin kovaan ääneen sydämensä kyllyydestä kikattelevat vauvat saavat muutkin nauramaan ääneen. Tällä kerralla verkossa on alkanut leviämään video, jossa näkyvän vauvan nauru on todella omalaatuinen.

Vanhemmat ovat kuvanneet YouTube-videolla poikaansa, jonka nauru kuulostaa lampaan määkimiseltä. Isä naureskelee vauvan kanssa lattialla ja yrittää selittää vauvalle, että hän on pieni poika eikä lammas, mutta vauva ei kuuntele.

Äiti nauraa taustalla kun isä sanoo vauvalle, että tälle tilanteelle on tultava nyt päätös. Isä sanoo toistamiseen vakavalla äänellä vauvalle, että hän on poika eikä lammas. Tähän vauva vastaa naureskellen: ”Bääää!”.