Yllättävä kauneustrendi: Naisten piilokaljuun glitteriä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Moni on huomannut, että nykypäivänä mikään sateenkaaren sävy ei ole liian erikoinen hiuksiin. Kutrit ovat jo muutaman vuoden ajan loistaneet riemunkirjavissa sävyissä tai galaktisia värejä matkien. Yhtä trendikästä on käyttää hiuksissa ja meikeissä glitteriä.

Nyt kimalletta pannaan takaraivoon. Upeana loistava koriste näkyy ainoastaan silloin, kun hiukset nostaa ylös pään päälle. Sen lisäksi, että hiuksissa kimaltaa glitteriä, on takaraivon alle leikattu kolmion muotoinen piilokalju kuviointeineen.

Hattaramainen hiusväri on saanut kaverikseen kuvion, joka löytyy niskasta hiussuortuvien alta. Piilokaljun muotoileminen ei ole uusi juttu, mutta sängen värittäminen kimalteella on vahvaa nousua tekevä trendi. Koostevideon julkaisi Insider-sivusto.