Kissa päätti laskeutua portaat pää edellä – käyhän se näinkin!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Rappujen kulkeminen on kissoille yleensä huomattavasti vaivattomampaa puuhaa kuin koirille. Koiranpennut saattavat opetella portaiden kiipeämistä pitkään, kun ketterät kisumirrit pomppivat kevyesti askelmalta toiselle. Poikkeus vahvistaa säännön.

Japanilainen yuto0812127-nimimerkki julkaisee videoita ja kuvia söpöstä lemmikkieläimestään Twitteriin. Hänen taannoin julkaisemansa video on lähtenyt leviämään viraalina ympäri nettiä, koska taltioinnin tähti osoittaa erikoista liikkumistyyliä. Kissa kulkee portaita alas pää edellä.

Mirri makaa portailla ja kirjaimellisesti valuu askelmalta toiselle. Kissa ottaa tassuilla vastaan pää edellä liikkuessaan. Hauska tyyli naurattaa netinkäyttäjiä ja videota on katsottu liki 200.000 kertaa.