19-kuukautiselle annettiin kamera – tältä maailma näyttää taaperon silmin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Harva muistaa, miltä ympäröivä maailma näytti vaippaikäisen silmin. Hyvää osviittaa taaperon perspektiivistä antavat verkossa ihastusta herättäneet, vasta 19 kuukauden ikäisen Stanley Jonesin ottamat valokuvat.

Stanley on brittiläisen valokuvaaja Timothy Jonesin poika. Taapero yritti ottaa kuvia miehen GoPro-kameralla perheen lomalla Dominikaanisessa tasavallassa. Niinpä isä sai idean antaa lapselle hänen vanhan Canon G12 -kameransa.

– Stanley kuljeskeli ympäri taloa ja pihaa kuvaten asioita ja sanoen ”hymyä” kaikelle. On upeaa nähdä mitä hän kokee, sillä en muista mitään niistä ajoista, Timothy kuvailee Mashable-sivustolle.

Timothy päätti perustaa pojalleen ikioman Instagram-tilin, jossa Stanleyn ottamia kuvia on esillä. Lisää lapsen perspektiivistä kuvattuja otoksia on nähtävillä miehen omilta kotisivuilta löytyvässä blogissa.

I love my dog! #jasper #beagle #hound #beaglesofinstagram #woof #dog #stanleyjones

Kuva, jonka Stanley Robert Jones (@stanleyrjones) julkaisi 27. 09ta 2016 klo 10.44 PDT