Poika yllätti opettajan uusilla kengillä – näin Nike yllätti puolestaan pojan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kerroimme äskettäin miten Hector Montez -niminen oppilas antoi häntä motivoineelle opettajalle lahjaksi kengät, joita opettaja oli aina toivonut. Montez antoi miehelle lahjaksi Nike Jordan -lenkkarit ja kuvasi tapahtuman videolle. Video lähti leviämään verkossa nopeasti eikä se jäänyt Niken pääkonttoriltakaan huomaamatta.

Twitter
Twitter

Nyt Hector Montezista on kuvattu video, jossa hänet on yllätetty. Nike oli niin otettu pojan teosta, että päätti palkita pojankin samalla tavalla kun hän oli yllättänyt opettajan. Nike lähetti Montezille yllätyksenä uudet Nike Jordan -lenkkarit hehkuvan punaisessa värissä.

Nike oli kirjoittanut lähettämänsä kenkälaatikon sisään pojalle kirjeen, jossa luki: ”Sinun opettajasi inspiroi sinua. Sinä inspiroit meitä. Jatka edelleen olemalla se muutos, jonka haluat muissa nähdä”. Poika sai oppia nopeasti, että hyvät teot huomataan ja välillä myös palkitaan.