Tyttö kyllästyi vakoilevaan ex-poikaystävään – teki tyynyistä uuden miehen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Iso-Britannian Nuneatonissa asuva teinityttö sai tarpeekseen mustasukkaisesta ex-poikaystävästä, jolla oli tapana vakoilla häntä. Tiffany Badland päätti järjestää katkeralle exälle opetuksen hauskalla tavalla.

Tiffanyn mukaan hänen ex-poikaystävänsä on vakoillut häntä useita kertoja humalassa. Eräänä iltana 18-vuotias tyttö ja hänen ystävänsä saivat kumpikin viestejä entisiltä seurustelukumppaneiltaan. Mustasukkaiset exät olivat vakuuttuneita siitä, että Tiffany ja hänen ystävänsä olivat pyytäneet luokseen vieraita miehiä.

– Päätimme päihittää heidät heidän omassa pelissään, Tiffany kertoo Metro-lehdelle.

Tytöt pukivat tyynyille vaatteita, tarkoituksenaan tehdä niistä miesten näköisiä. Tiffany ja hänen ystävänsä asettuivat istumaan sohvalle valepoikaystävien kanssa ja odottivat. Vakoilevat ex-poikaystävät luulivat heidän viettäneen romanttista iltaa oikeiden miesten kanssa.

Tiffany paljasti myöhemmin totuuden ex-poikaystävälleen, joka ei pitänyt temppua lainkaan hauskana. Useat somekäyttäjät sen sijaan pitivät, sillä tytön sittemmin jo poistamat kuvat tyynypoikaystävästään lähtivät nopeasti leviämään Facebookissa.

– Olen saanut paljon hyvää palautetta. Lukuisat ihanat ihmiset ovat lähettäneet minulle viestejä ja alkaneet seuraamaan minua, tyttö kertoo.

Facebook
Facebook