Olutharrastajien joulukalenteri – sisällä 24 eri panimotuotetta

Lifestyle Ruoka Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Adventtikalenterit on tarkoitettu joulunaluspäivien laskemiseen. Markkinoilla on lapsille tarkoitettuja suklaa-, lelu- ja kuvakalentereita. Myös aikuisille on omat vaihtoehtonsa, kuten viime vuonna esittelyyn nousseet gini- ja viskikalenterit.

Perinteistä 24 pullon olutkoria on pidetty perheenisien joulukalenterina. Nyt tavaomaisen kaljakorin rinnalle on tullut huomattavasti hienostuneempi vaihtoehto, kun Beery Christmas -niminen tuote valtaa markkinoita. Kyseessä on 24 eri panimon tuotteita tarjoileva adventtikalenteri.

Beery Christmasissa on 18 eri oluttyyppiä 17 eri maasta. Olutharrastajien unelmakalenteri maksaa Saveur-Bière -nettikaupassa 70 euroa. Joulukalenteri painaa 22 kilogrammaa ja tuotetta voi ennakkotilata jo nyt. Muistakaa, luukkuja ei saa kuitenkaan avata etukäteen.