Blac Chyna kosti miehelleen – julkaisi nyt Rob Kardashianin numeron

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kerroimme aiemmin miten Rob Kardashian ajautui julkiseen riitaan Kylie-siskonsa kanssa hänen ja Blac Chynan tulevan lapsen baby shower -juhlien vuoksi. Lopulta Rob Kardashian päätyi julkaisemaan Kylien puhelinnumeron kaikelle kansalle omalla Twitter-kanavallaan.

Nyt Blac Chynalla ja Rob Kardashianilla on ollut riitaa, jonka päätteeksi Chyna on päättänyt toistaa miehensä ilkeän tempun. Tällä kerralla Blac julkaisi Robin puhelinnumeron Twitterissä. Chyna oli tuohtunut siitä, että Rob ilmeisesti viestitteli muiden naisten kanssa hänen selkänsä takana.

Blac Chyna kertoi Snapchat-videollaan, että hän julkaisi Robin numeron Twitterissä sen vuoksi, että hän ei enää voisi lähettää viestejä muille naisille. Taustalla miehen puhelin pirisee taukoamatta, minkä vuoksi hänen o pakko sulkea liittymä ja vaihtaa numeroaan.