Tämä lomamökki on lukemista rakastavan unelma

Matkailu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Jokainen kaipaa joskus retriittiä luonnon rauhaan. Monet rentoutuvat parhaiten hyvän kirjan parissa, ja nyt lukuharrastuksesta nauttivat ovatkin saaneet Yhdysvalloissa omanlaisen lomamökkinsä.

New Yorkin osavaltion pohjoisosassa sijatisevan Hemmelig Romin nimi on norjaa, ja se tarkoittaa salaista huonetta.

Ulkoa päin varsin minimalistisen näköinen tammimökki on sisäpuolelta erittäin kodikkaan näköinen. Lukemisen ystävien mieliksi lomakodista löytyy hyllykaupalla kirjoja. Hemmelig Romin on suunnitellut ja rakentanut Studio Padron -yhtiö.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat