Mies, näin nainen nauttii seksistä 30 prosenttia enemmän

Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Miehet voivat miettiä petipuuhissa, että miten he pystyisivät parantamaan omaa suoritustaan ja tekemään naisen kokemuksesta mahdollisimman nautinnollisen. Miehet tekevät usein kuitenkin yhden virheen, joka tapahtuu vasta seksin päätyttyä.

Tutkija Robin Milhausen kertoi The Sun -lehden mukaan, että miehet voisivat helposti tehdä naisten kokemuksesta sängyssä paljon nautinnollisemman. Tutkijan mukaan miesten ei tulisi juosta seksin jälkeen suihkuun tai lähteä pois vaan jäädä rauhallisesti halaamaan naista sängylle.

Tutkijan mukaan seksin jälkeinen halailu ja hyväileminen parantaa naisen kokemusta seksistä jopa 30 prosentilla. Milhausen paljasti kuitenkin, että kyselyn mukaan 53 prosenttia miehistä sivuuttaa yhdynnän jälkeisen läheisyyden ja nousee sängystä heti pois. Tutkijan mukaan miesten tulisi kiinnittää yhdynnän jälkeiseen hyväilyyn huomiota, koska se on helpoin tapa parantaa omaa suoritustaan naisen silmissä huomattavasti.