Poika kuvaili sydänsuruaan Snapchat-tarinalla – kuvista viraalihitti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Välillä jotkut Snapchat-tarinat ovat niin osuvia, että ne lähtevät leviämään sosiaalisessa mediassa viraalihiteiksi saakka vaikka ne olisikin alun perin suunnattu vain omille seuraajille. Nyt eräs nuori mies julkaisi omassa tarinassaan snäppejä, joissa hän kertoo nokkelilla kuvilla hänen särkyneestä sydämestään.

Azam College julkaisi Snapchat-tarinan, joka myöhemmin lisättiin myös Sarcasm Society -nimiselle Facebook-sivustolle. Kuvat ovat niin sydäntäsärkeviä ja silti hauskoja, että niitä on jaettu verkossa jo yli 83.000 kertaa. Kuvissa nuori mies kuvailee eroaan nokkelien lauseiden ja havainnollistavien kuvien avulla.

Kuvissa poika näyttää, että heillä oli monia autoja, mutta siitä huolimatta tyttö päätti ajaa hänet hulluksi. Hän vertasi suhteen eroa myös muun muassa käsipainoihin, valoihin, henkareihin, kananmuniin, huonekaluihin ja vaippoihin.