Kolme vaiettua paratiisikohdetta – lomaile näissä ennen kuin sana leviää!

Matkailu Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Maailmassa riittää paljon nähtävää ja useita kauniita kohteita, joita turistit eivät ole vielä löytäneet. Nyt Lonely Planet on listannut upeimmat salaiset matkakohteet, joita ihmiset eivät ole vielä osanneet ottaa harkintaan miettiessään itselleen sopivaa seuraavaa matkakohdetta.

Ensimmäiselle sijalle tuli Malta, joka on tosin jo monien suomalaisten löytämä matkakohde. Maltan luontoa ja etenkin sen kristallinkirkasta vettä ylistetään. Opaskirjailija Abigail Blasi kertoi Daily Mail -lehden mukaan, että Maltaa ei tulisi ajatella vain vanhempien ihmisten kohteena. Sen pieni Gozo-saari on yksi Euroopan parhaimpia sukelluskohteita, jonne seikkailunhaluisten aktiivisten nuorten aikuisten tulisi löytää.

Toisen sijan salaisten paratiisien joukossa sai Etelä-Korean pääkaupunki Seoul. Etelä-Koreaan erikoistunut Megan Eaves kertoi Seoulin olevan tällä hetkellä kaikkein trendikkäin kaupunki koko maailmassa. Eaves ylisti kaupunkia varsinkin hyvin hoidetun metrosysteemin ja uskomattoman ruokakulttuurin vuoksi.

Kolmanneksi listattiin Serbian Vojvodina. Vojvodina on turistialueista vielä toistaiseksi niin kaukana, että matkustaja voi todella tuntea itsensä paikalliseksi ja saada oikean kuvan paikallisesta kulttuurista. Vojvodina loistaa taiteen ja historian lisäksi myös erikoisilla aktiviteeteilla, joita kaupunki tarjoaa. Näiden mukana ovat muun muassa ratsastaminen ja lintubongaus.

Gozo, Malta

Amazing place ? #enjoylife #azurewindow #gozo #malta

Kuva, jonka SWETLANA (@swetty_______) julkaisi 29. 09ta 2016 klo 1.46 PDT

Seoul, Etelä-Korea

#서울#seoul#korea#scene#首尔

Kuva, jonka M (@seanjun0) julkaisi 29. 09ta 2016 klo 2.52 PDT

Vojvodina, Serbia

#mileticevtrg #novisad #sunset #sky #clouds #instagood #instalike #srbija #vojvodina

Kuva, jonka Marko (@nistagramer) julkaisi 26. 09ta 2016 klo 11.57 PDT