Peru on nyt trendikkään matkaajan suosikkikohde

Matkailu Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Peru on yksi kiinnostavimmista ja jännittävimmistä lomakohteista, joka ei kuitenkaan vedä puoleensa turisteja vielä massoittain. Peru pitää sisällään upeita kaupunkeja, monipuolisen kulttuurin ja trooppisia sademetsiä, jotka ovat vain muutama asia lueteltuna syistä, joiden vuoksi Peruun tulisi matkustaa.

Perussa on herkullinen ruokakulttuuri ja Perun pääkaupungissa Limassa sijaitseekin Standard-lehden mukaan kolme ravintolaa, jotka ovat mukana maailman 50 parhaan ravintolan joukossa. Ravintoloissa tarjoillaan jopa 17 ruokalajin menuja, jotka maksavat vain murto-osan siitä mitä suomalaiset ovat tottuneet ruoasta ravintolassa maksamaan.

Peru on alkanut vähitellen kasvattamaan suosiotaan turistien valitsemana matkakohteena, minkä vuoksi sinne avataan jatkuvasti uusia moderneja ja todella upeita hotelleja. Perussa pystyy myös vierottamaan itsensä puhelimestaan sillä monilla alueilla verkkoyhteys on huono.

Peruun matkustaessa pystyy myös helposti vierailemaan Amazonin sademetsässä, jonne lennetään pienkoneella. Useat matkanjärjestäjät tarjoavat turvallisia retkiä viidakkoon, jossa pystyy näkemään paljon villieläimiä ja luontoa, jota ei ole vielä turmeltu laisinkaan.