Nainen pyysi miestä ruokkimaan kissan – poikaystävän vaivannäkö ihastuttaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lemmikkien omistajilla on aina pieni huoli karvaisista perheenjäsenistään silloin kun he ovat itse matkoilla. Vaikka lemmikille saisikin luotettavan hoitajan, moni soittelee kotiin ja kyselee rakkaan kissansa tai koiransa vointia.

Nyt Twitterissä on lähtenyt leviämään suloinen twiitti, jossa nainen muistuttaa poikaystäväänsä kissan ruokkimisesta. Nainen on lähtenyt pienelle reissulle ja jättänyt kissanpentunsa poikaystävän hoiviin. Poikaystävä osoitti nopeasti olevansa luottamuksen arvoinen ja vastasi tyttöystävälleen suloisilla kuvilla takaisin.

Poikaystävä kysyi naiselta, että pitääkö kissa pannukakuissa suklaahippusista. Nainen ihmetteli, että tekikö mies oikeasti kissallekin pannukakkuja. Mies vastasi naiselle kuvaviestillä, jossa näkyi kissa syömässä sille tehtyä pannukakkuannosta. Miehen omistautuminen kissan ruokkimiseen on ollut ihmisten mielestä niin hellyttävää, että twiittiä on jaettu jo yli 45.000 kertaa.