Simon Cowell nautti koe-esiintymisistä liikaa? Katsojat sekoittivat varpaan penikseen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Välillä televisiossa esiintyvien tähtien asuvalinnat pettävät ja paljastavat liikaa. Suorissa lähetyksissä on nähty useita kertoja miesten housujen haarakappaleen repeäminen ja naisten nännien vilahtaminen. Tällä kerralla television katsojat olivat lähes varmoja siitä, että Simon Cowellin penis kurkisti miehen housuista.

Twitterissä on alkanut leviämään useita hauskoja kuvia, joissa Simon Cowellin asua on ihmetelty. Katsojat ovat olleet varmoja siitä, että miehen housuissa on haaruksissa reikä, koska hänen peniksensä näyttäisi kurkistelevan housuista. X-Factoria seuranneet ovat kommentoineet, että Cowell taisi olla liiankin innoissaan naisten koelauluista.

Todellisuudessa kyseessä taitaa olla kuitenkin optinen harha. Miehellä ei ole sukkia jalassa ja hän pitää toista jalkaansa taitettuna sohvan päällä. Miehen jalan isovarvas osoittaa sopivassa kohdassa haarojen välissä juuri siten, että moni on luullut sitä miehen penikseksi.