Ammattilainen paljasti – silmänympärysvoidetta ei tulisikaan laittaa silmänalusille

Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kosteusvoiteiden lisäksi silmänympärysvoide on monille naisille tärkeä osa heidän jokapäiväistä ihonhoitorutiiniaan. Ihonhoidon ammattilainen on nyt paljastanut, että moni nainen kuitenkin lisää silmien lähelle levitettävät voiteet väärin.

Ihonhoidon ammattilainen Caroline Hitchcock kertoi Daily Mail -lehdelle, että yllättävän moni nainen lisää silmänympärysvoiteen väärin. Voidetta ei tulisi naisen mukaan koskaan lisätä suoraan silmien alle, koska se aiheuttaa silmiin ylimääräistä turvotusta.

Voide tulisi levittää pienelle alueelle silmäluomille eikä sitä tulisi koskaan viedä silmänalusille saakka. Voide tulisi myös aina levittää sormenpäällä kevyesti taputellen. Voiteen levittäminen hankaavalla liikkeellä aiheuttaa vain ylimääräistä ihon venymistä ja voi lisätä ryppyjä silmien alueella.